Tisztelt Képző Intézmény! Kedves Érdeklődő!

Az OKTPOL 07 Kft. egész Magyarország területére kiterjedően – az alábbi szakképesítések vonatkozásában -, szakmai vizsgaszervezési engedéllyel rendelkezik:

  • Biztonságszervező (OKJ 52 861 01)
  • Személy- és vagyonőr (OKJ 32 861 01)

Budapest Főváros Kormányhivatala intézményünk vizsgaszervezési jogosultságát a fent nevezett szakképesítésekre vonatkozóan – a BP/1009/13937-7/2016. határozatszámon – nyilvántartásba vette, és gondoskodott annak közzétételéről.

Cégem munkatársai több éves – a rendészetben, közszolgálatban, oktatásszervezésben szerzett- szakmai tapasztalatának köszönhetően rendelkezik azokkal a szakmai ismeretekkel és kompetenciákkal, amelyek biztosítják megrendelőink igényeinek való megfelelést, és azt a legnagyobb rugalmasságot, melyet még a szakmai vizsgáztatáshoz kapcsolódó jogszabályi háttér megenged.

A vizsgaszervezés mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy ügyfeleinket folyamatosan tájékoztassuk a felnőtt- és szakképzést érintő jogszabályi változásokról, az eredményes és hatékony együttműködés érdekében.

Örömmel ajánljuk magunkat, és amennyiben tájékoztatásunk felkeltette érdeklődését, úgy a megadott elérhetőségek egyikén szívesen állunk rendelkezésére.

Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?

Írjon nekünk és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Tovább a Kapcsolat menüponthoz!

Molnár Henrietta

Ügyvezető – Cégtulajdonos
felnőttképzési szakértő