fbpx

Felnőttképzési engedélyszámunk: E/2020/000318   |   E-mail: oktpol07kft@gmail.com

Bemutatkozás2023-12-06T08:20:36+00:00

Ismerje meg cégünket és képzéseinket!

Ismerje meg cégünket és képzéseinket!

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük, hogy oldalunkat meglátogatta és érdeklődik valamelyik képzésünk iránt!

Mielőtt eldönti, hogy Intézményünket választja, úgy engedje meg, hogy már mindjárt az elején bátorítsam Önt valamely képzés elvégzésére!

Bátorítom azért, mert társaságunk évtizedes múlttal rendelkezik a személy-és vagyonvédelmi képzés területén, rengeteg sikeres képzésen és sikeres vizsgázón vagyunk túl, és jómagam is rendészeti szakember vagyok.

Társaságunk fő célja és küldetése az iskolarendszeren kívüli felnőttképzés professzionális megszervezése, a képzésben résztvevők igényeihez alkalmazkodva, egy módszertanilag korszerű oktatás megvalósítása mellett. Elkötelezett hívei vagyunk a magas szintű szakmaiságnak, a gyakorlatorientált képzésnek, valamint a széleskörű ismeretátadásnak egyaránt.

Oktatóink mind az elméleti, mind a gyakorlati tudás magas szintű ismerői, ezen kívül kiváló pedagógiai érzékkel rendelkező előadók, akik képesek arra, hogy a képzésben résztvevők igényeihez alkalmazkodva mindenki számára érthetően adják tovább tudásukat és a tananyagot.

Felnőttképzési kiegészítő szolgáltatás keretében, ingyenesen elvégezzük az előzetesen megszerzett tudás mérését, a kompetenciamérést és a felnőttképzési tanácsadást.

A felnőttképzésben részvevők számára a munkaerő piaci érvényesülést, a széleskörű, naprakész ismereteket nyújtó felnőttképzési szolgáltatásokkal és kapcsolatrendszerünkkel segítjük elő.

Legvégül pedig egy pár szó a vizsgáról. A képesítő vizsgát a Belügyminisztérium Vizsgaközpontja látja el, amely szervezet honlapján is nyilatkozik: „Elfogulatlanul vizsgáztatunk, elhivatottan szolgálunk”.

A telefonos megkeresések alkalmával sokszor megkérdezik, hogy „nehéz a vizsga?”, vagy hogy „sikerülni fog?”, illetve „meg fogom tudni csinálni?”. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre csak azt tudom válaszolni, hogy a saját képességeit mindenki maga ismeri, de az Intézményünknél végzett sikeres vizsgázók számát tekintve abszolút IGEN a válaszom. IGEN, mert bízom benne, hogy Ön is MEG TUDJA csinálni.

Ha Ön pozitívan áll a képzés elvégzéséhez, látja a lehetőséget önmagában, a majdani munkalehetőségben és legfőképp bízik bennünk, akkor NINCS MÁS HÁTRA, MINT ELŐRE! Legyen optimista, vágjon bele!

Több ezer elégedett Ügyfelünk után remélem hamarosan Önt is személyesen köszönthetem valamelyik képzésünkön!

Molnár Henrietta
felnőttképzési szakértő
Szakmai vezető – cégtulajdonos
OKTPOL 07 Kft.

 Felnőttképzések, személy és vagyonőr képzés, biztonsági őr tanfolyam távoktatásban

Jelentkezz képzésünkre!

Tekintsd meg képzéseink részleteit és a jelentkezés feltételeit. Kollégáink mindenben segítenek a megfelelő tanfolyam kiválasztásában!

Go to Top