Tisztelt Érdeklődő!

Évtizedes múlttal rendelkező társaságunk fő célja és küldetése az iskolarendszeren kívüli felnőttképzés professzionális szervezése és végzése, a képzésben részt vevők igényeihez való alkalmazkodás és a módszertanilag korszerű oktatás megvalósítása. Elkötelezett hívei vagyunk a magas szintű szakmaiságnak, a gyakorlatorientált képzésnek, a széleskörű ismeretátadásnak. Különös figyelmet fordítunk az önvédelmi ismeretek oktatására, melyet nem csak a személy- és vagyonőr képzésben résztvevőknek ajánlunk figyelmébe.

Erősségeink

  • Oktatóink mind az elmélet, mind a gyakorlat magas szintű ismerői, ezen kívül kiváló pedagógiai érzékkel rendelkező előadók, akik képesek arra, hogy a hallgatóság igényeihez alkalmazkodva mindenki számára érthetően adják tovább tudásukat és a tananyagot. Tanáraink kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy lehetőleg a legmagasabb iskolai végzettséggel rendelkezzenek a szakterületükön, ismerjék az általuk oktatott tananyag gyakorlati – vállalkozási vetületét, rendelkezzenek pedagógiai végzettséggel és szakmai érzékkel.
  • Képzéseinket megfelelő létszám esetén az ország bármely pontján megszervezzük.
  • Minőségbiztosítási rendszerünk lehetővé teszi, hogy azonnal reagáljunk tanulóink felvetéseire, és folyamatos magas szintű szakmai munkát végezzünk.
  • A felnőttképzésben részvevők számára a munkaerő piaci érvényesülést, a széleskörű, naprakész ismereteket nyújtó felnőttképzési szolgáltatásokkal és kapcsolatrendszerünkkel segítjük elő.
  • Társaságunk egész Magyarország területére kiterjedően – az OKJ-s biztonságszervező, valamint a személy- és vagyonőr szakképesítések vonatkozásában -, szakmai vizsgaszervezési engedéllyel rendelkezik, ezért képző intézmények részére vállaljuk – a jog és szakszerűséget biztosítva – a komplex szakmai vizsgák teljes körű megszervezését, és lebonyolítását.
  • Igény esetén vállaljuk pályázatok menedzselését, a pályázati dokumentáció elkészítésétől a pályázat lezárásáig tartó időszakig.

Több száz elégedett tanulónk után remélem hamarosan Önt is személyesen köszönthetem valamely tanfolyamunkon.

Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?

Írjon nekünk és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Tovább a Kapcsolat menüponthoz!

Molnár Henrietta

Cégtulajdonos
felnőttképzési szakértő