GYIK

A képzési költség 75.000 Ft/fő, amely a vizsgadíjat nem tartalmazza. A képesítő vizsgára való jelentkezés szolgáltatási díja: 50.000 Ft/fő, amely tartalmazza a Belügyminisztérium Vizsgaközpontja felé fizetendő vizsgadíjat.

Betöltött 16. életév és képzéstől függő iskolai végzettség.

Képzéseinkre jelentkezzenek online az oktpol07kft@gmail.com e-mail címen, weboldalunkon található jelentkezési űrlapunkon vagy személyesen előre egyeztetett időpontban vagy helyszínen.

Személyesen a Láng Művelődési Központban, melynek címe: Budapest, Rozsnyay utca 3, 1139 vagy az ország egyes pontjain is, de erről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon: oktpol07kft@gmail.com

  • Alapfokú iskolai végzettség igazoló bizonyítvány eredetben történő bemutatása mellett, annak 2 db fénymásolat (az egyik példány a törzsadatokat tartalmazó oldalról, míg a másik a tanulmányok befejezéséről szóló oldalról készüljön).
  • Személyi igazolvány.
  • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány.
  • Kék színű íróeszköz.
  • Képzési díj, amennyiben készpénzben kívánja befizetni a tanfolyam díját.

Elsősorban az ONLINE beiratkozást javasoljuk. Ebben az esetben, kérjük töltse ki weboldalunkon található kapcsolati formunkat, vagy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen: oktpol07kft@gmail.com

A képzés díját egy összegben kérjük befizetni, készpénzben vagy banki átutalással a képzés első napjáig, a vizsgaszervezési díjat pedig a záróértékelés napjáig.

A képzési díjat készpénzben vagy banki átutalással lehet kiegyenlíteni. Banki átutalás esetén, az utalás kezdeményezése előtt minden esetben egyeztessen kollégáinkkal a számlázási cím egyeztetése végett.