Ismerje meg képzéseinket!

Ismerje meg képzéseinket!

Miért válasszon minket?

Néhány érv amellett, hogy miért mi vagyunk a jó döntés.

Egyszerű jelentkezés

A személy és vagyonőr képzésre való jelentkezést leegyszerűsítettük. Az időpont kiválasztása után egy konzultáció keretein belül személyesen egyeztetünk Önnel a részletekről.

Ingyenes szolgáltatás

Felnőttképzési kiegészítő szolgáltatás keretében, ingyenesen végezzülk el az előzetesen megszerzett tudás mérését, a kompetenciamérést és a képzési tanácsadást.

Piaci érvényesülés

A munkaerő piaci érvényesülést, a naprakész, gyakorlat-orientált képzéseinkkel és kapcsolatrendszerünkkel segítjük elő.

Letölthető tananyagok

Amint megállapodtunk résztvevőinkkel, átküldjük a weboldalunk hozzáférését, ahonnan letölthetőek a személy és vagyonőr tanfolyam rendszerezett tananyagai.

Bárhol az országban

Az ország minden pontján tartunk személy- és vagyonőr képzéseket, amennyiben a feltételek adottak. A részletekkel kapcsolatban vegy fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön a biztonsági őr képzés részleteiről elérhetőséginken!

Elérhető áron

Árképzésünket az motiválja, hogy a lehető legszélesebb réteg számára elérhető legyen személy és vagyonőr képzésünk, mindemellett ügyelve a színvonalra. A biztonsági őr képzés díja annak elvégeztével rövid idő alatt megtérülhet munkavállalóként.

Jelentkezz most!

Az oldalunkon lehetőséged van jelentkezni vagy bővebb tájékoztatást igényelni. Kollégáink segítenek megfelelő tanfolyam kiválasztásában. A bővebb tájékoztatás és az online jelentkezés a képzési szerződés aláírásáig nem jár költségekkel vagy kötelezettségekkel.