Lépjen velünk kapcsolatba!

Az időpontfoglalás és konzultáció ingyenes, töltse ki űrlapunkat és kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot! Amennyiben még bizonytalan a személy és vagyonőr tanfolyam kapcsán, kérjen konzultációt és megválaszoljuk kérdéseit!

Lépjen velünk kapcsolatba! Az időpontfoglalás ingyenes, kollégáink rövid időn belül válaszolnak Önnek! Felnőttképzések, személy és vagyonőr képzés, biztonsági őr tanfolyam távoktatásban

Jelentkezés menete:

  • 1. Olvassa át a biztonsági őr tanfolyam részleteit és a jelentkezés feltételeit!

  • 2. Lépjen kapcsolatba velünk az alább található űrlapon!

  • 3. Ingyenes konzultációs és egyeztetés keretein belül kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot! A konzultáció keretén belül lehetősége nyílik feltenni kérdéseit, megbeszélhetik a bemeneti követelményeket és a személy- és vagyonőr végzettséggel betölthető munkalehetőségeket. Telefonos érdeklődéseket hétköznapokon 9.00 és 16.00 óra között tudunk fogadni, a +36 30/457-9203 számon.

  • 4. Amennyiben a tanfolyam továbbra is szimpatikus és minden feltétel adott, válasszon egyet a beiratkozások időpontjai közül. Az időpontokat ide kattintva megtalálja!

  • 5. A beiratkozásra készüljön fel a megfelelő dokumentumokkal, és szánjon elegendő időt az adminisztrációs feladatokra! A beiratkozás részleteiről a GYIK-ban olvashat!

A beiratkozást követően megkezdheti személy- és vagyonőr tanfolyamunkat!

Jelentkezzen űrlapunk elküldésével!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.